Kontakti:+383 49 608 861

  • Çdo porosi në Kosovë mbi 10€ POSTA FALAS
  • Shqipëri dhe Maqedoni shërbimi postar vetëm 3€

Pyetjet e shpeshta

Për të bërë porosi në platformën tonë online duhet të ndiqni hapat në vijim:

  1. Zgjidhni produktin/produktet që dëshironi
  2. Shtypni butonin “shtoni në shportë”
  3. Pasi ti shtoni në shportë vazhdoni tek “KASA”
  4. Vendosni të dhënat e kërkuara dhe shtypni butonin “Bëje porosinë”

Për çdo porosi në Kosovë me vlerë nën 10 euro posta kushton 1 euro, ndërsa për porosit mbi këtë vlerë posta përfshihet falas.

Për porosit e klientëve në Shqipëri dhe Maqedoni shërbimi postar kushton 3 euro.

Nëse gjatë eksperiencës suaj në platformën tonë për të kryer porosi online ju shfaqet ndonjë problem mund të na shkruani direkt në livechat, rrjete sociale ose na dërgoni email në info@librariasira.com.

Jo, platforma jonë ju ofron mundësi për të porositur në çdo kohë edhe pa krijuar llogari. Por ne ju rekomandojmë të krijoni një të tillë, që të përfitoni benefite shtesë si lista e dëshirave(ku mund të shikoni produktet e ruajtura), historia e pagesave dhe faturës online si dhe ofertave që dërgojmë për klientet e regjistruar.

Shopping cart
BACK TO TOP