Kontakti:+383 49 608 861

  • Çdo porosi në Kosovë mbi 10€ POSTA FALAS
  • Shqipëri dhe Maqedoni shërbimi postar vetëm 3€

Na kontaktoni

Lokacioni

Rruga Halim Spahia (afër Qeverisë)
Prishtinë 10000, Kosovë

Na kontaktoni: +383 49 608 861
Hën-Shtune: 9:00am – 7:00pm

Për të gjitha pyetjet:

Tel: +383 49 608 861
Hën-Shtune: 9:00am – 7:00pm
info@librariasira.com

Na dërgoni mesazh

    Shopping cart
    BACK TO TOP