Kontakti:+383 49 608 861

  • Çdo porosi në Kosovë mbi 10€ POSTA FALAS
  • Shqipëri dhe Maqedoni shërbimi postar vetëm 3€

Fjala e Bukur

Ali ibn Xhabir el Fejfi

Ai është Allahu

4.50

Ai është Allahu

4.50

Libri “Ai është Allahu, rrugëtim drejt qiellit të shtatë” është një libër në të cilin autori Ali ibn Xhabir El Fejfi në mënyrë brilante i sqaron dhjetë nga emrat e Allahut. I lidh ato drejtpërdrejt me nevojat e përditshme të njeriut, duke sqaruar mënyrën e përfitimit përmes kuptimeve që sjellin me vete, si dhe zbatimin praktik të këtyre kuptimeve në secilën gjendje që përballet njeriu. Për secilin emër të Allahut ka ilustruar me shembuj konkret që i kanë ndodhur atij personalisht, apo atyre qëi njeh nga afër.

Jam thellësisht i bindur pas leximit të këtij libri do të jesh një njeri tjetër; në kuptimin më pozitiv të mundshëm. Do të jesh më i dobishëm për vete, familjen tënde dhe të gjithë shoqërinë në përgjithësi. Nuk ka sesi të mësosh për Krijuesin tënd, e ato njohuri dhe mësime të mos ndikojnë drejtpërdrejt në jetën tënde, perceptimin tënd mbi jetën dhe konceptimin e problemeve të saj.

Autori: Ali ibn Xhabir el Fejfi
Perkthyesi: Ahad Durguti
Formati: 13cm x 20cm
Nr i faqeve: 166
Shopping cart
BACK TO TOP