Kontakti:+383 49 608 861

  • Çdo porosi në Kosovë mbi 10€ POSTA FALAS
  • Shqipëri dhe Maqedoni shërbimi postar vetëm 3€

Sira

Mustafa Islamoglu

Vetedija mbi imanin

2.50

Kategori: ,

Vetedija mbi imanin

2.50

Mënyra moderne e të jetuarit dëmton, madje shkëput lidhjet në mes njeriut dhe hyjnisë. Kjo është vetëvrasja e njeriut dhe njerëzimit. Për arsye se njeriu të cilit nuk i mjafton vetja dhe as që do t’i mjaftojë ndonjëherë, në vete përmban një frymë nga Ai, të Cilit i mjafton Vetja, nga Absoluti. Në brendi të asaj fryme në mënyrë të pjeshme ekzistojnë vetitë e Frymëdhënësit. Pra, Krijuesi shihet në krijesën e Tij. Kur shkëputet lidhja në mes Krijuesit dhe krijesës njeriu vetitë e marra nga Ai është në gjendje t’i përdor në dëm të vetes dhe ambientit që e rrethon.

Autori: Mustafa Islamoglu
Perkthyesi: Besim Bilalli
Formati: 11cm x 18cm
Nr i faqeve: 160
Shopping cart
BACK TO TOP