Kontakti:+383 49 608 861

  • Çdo porosi në Kosovë mbi 10€ POSTA FALAS
  • Shqipëri dhe Maqedoni shërbimi postar vetëm 3€

Rreth Librarisë

Libraria jonë ka vendosur që klientëve tonë të ju ofroj shërbim të ri, të ju mundësoj të shikojnë titujt tanë online dhe ti porositin në platformën tonë online kurdo që ata dëshirojnë.

Shopping cart
BACK TO TOP